Ulu Çınarlar gönül sofrasında

Çorum Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Belediye bu kez de ev temizliği hizmeti alan yaşlıları “Ulu Çınarlarımızla Birlikteyiz” adlı iftar programında bir araya getirdi.

20 Haziran 2017 Salı 15:50
Ulu Çınarlar gönül sofrasında

Çorum Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Belediye bu kez de ev temizliği hizmeti alan yaşlıları “Ulu Çınarlarımızla Birlikteyiz” adlı iftar programında bir araya getirdi.



Eşi Hatice Külcü ile birlikte düzenlenen iftar programında yaşlılarla bir araya gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftara katılanlarla bol bol sohbet etti. Masaları tek tek gezen Başkan Külcü’ye iftara katılanlar hayır dualarını eksik etmedi. Çorum Belediyesi'nin 2009 yılından beri değişik vesilelerle iftar programları düzenlediğini belirten Külcü, Ramazanda her kesimle, her yaş grubuyla bir araya geldiklerini vurguladı.


Ramazan ayının kalpleri yumuşatan, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularını artıran bir ay olduğuna vurgu yapan Başkan Külcü, “Ülkemizin doğusundan batısına her yerinde ramazan farklı bir coşkuyla geçiyor. İbadetlerimiz yoğunlaşıyor. Ramazan ayının şehrimizde de rahmete, vahdete, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe vesile olduğuna şahit oluyoruz.” dedi.



SİZLERDEN SADECE DUA İSTİYORUZ

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ulu çınarların evlerine ayda en az bir kez misafir olduklarını, gittikleri evlerde de eksiklikleri tespit ettiklerini, evleri temizlediklerini belirten Başkan Külcü, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü var. Biz millete efendi değil hizmetkâr olmaya geldik diyor. Biz de aynı düşünceyle sizlere misafir oluyoruz. Derdinize, sıkıntınıza çözüm olmaya çalışıyoruz. Bunu samimi olarak söylüyorum. Bunları yaparken hiç birinizden teşekkür beklemiyoruz. Biz sizden sadece dua bekliyoruz. “Ya Rabbi işlerini kolaylaştır, önlerine zorluk çıkartma” demeniz bizim için en güzel teşekkür, en güzel hediyedir.” dedi

Başkan Külcü, iftar programının sonunda yemeğe katılan tüm misafirlere duvar saati hediye etti.



ULU ÇINARLARDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE TEŞEKKÜR

Belediye tarafından düzenlenen iftar programına katılan yaşlılar adına teşekkür konuşması yapan İbrahim Polat, yaşlılara yönelik yapılan çalışmalar ve şehrin çehresini değiştiren belediyecilik hizmetleri nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. Bolat, “Peygamber Efendimiz, kıyamet kopacak dahi olsa elinizdeki fidanı dikin diyor. Allah, belediye başkanımızdan razı olsun. Her yer ağaç oldu, Çorum yeşil bir şehir oldu. Şükürler olsun imkânlarımız çok iyi.” diye konuştu.



Mehmet Tuğluk isimli yaşlı vatandaş da yazdığı birlik ve beraberlik temalı şiirini okudu. Tuğluk’un okuduğu şiir büyük beğeni topladı. Mehmet Tuğluk, kendilerine yönelik yapılan çalışmalar ve kendilerini unutmayıp iftar programı düzenleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.


Son Güncelleme: 20.06.2017 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-06-21 11:02:10

şimdiye kadar yayınladığınız yorumlarım ve objektif haberciliğiniz için tşk ederim. dün sayın külcü'nün vatandaşına aslında öyle anlatıldığı gibi saygılı biri olmadığını gördüm ve biliyorum. dün filo önündeki yaya geçidinde vatandaşa yol vermeyen sayın külcü'nün saygısı samimi değil. maksat sadece reklam

banner165