Ulukavak’a 3 yeni park yapılacak

Çorum Belediyesi, Ulukavak Mahallesi’ne 3 yeni park alanı kazandıracak.

25 Şubat 2016 Perşembe 10:45
Ulukavak’a 3 yeni park yapılacak

Çorum Belediyesi, Ulukavak Mahallesi’ne 3 yeni park alanı kazandıracak.

www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre, Özgürevler 41. Sokak’ta 1.824 metrekare, Çiftlik Çayırı 15. Sokak’ta 1.108 metrekare, Çiftlik Pınarı 7. Sokak’ta ise 1.110 metrekare olmak üzere Ulukavak Mahallesi’nde toplam 4 bin 42 metrekarelik yeni yeşil alan oluşturulacak.

75 günde tamamlanması planlanan park yapım işi ile ilgili ihale dün yapıldı.

Belediye hizmet binası salonunda düzenlenen ihaleye Hüseyin Sarı, Cem Kanık, Yeşilova Peyzaj, Celal Çiçekci, AKB Doğalgaz, Çisem Peyzaj, Ahmet Tuna ve Sitetaş İnşaat firmalarının temsilcileri katıldı.

Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın’ın başkanlığında toplanan komisyonda Ziraat Mühendisi Ahmet Ahıskalı, Peyzaj Mimarı Osman Turpoğlu ve Sebile Eker ile Bekir Yalvaç görev aldı.

Yaklaşık maliyeti 167 bin 216 lira 62 kuruş olan park yapım işi ihalesinde en düşük teklifi 133 bin TL ile Ahmet Tuna İnşaat verdi.

İhale sonucunun, yapılacak değerlendirmelerin ardından ilgililere duyurulacağı bildirildi.

Son Güncelleme: 25.02.2016 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165