'Üniversite için elimizden geleni yapacağız'

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

03 Mayıs 2016 Salı 16:05
'Üniversite için elimizden geleni yapacağız'

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

Hitit Üniversitesinin organize edeceği 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası (WUC) öncesinde yapılan değerlendirme toplantısında Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, öncelikle WUC 2016 Şampiyonasının üniversite tarafından yapılacak olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.  Prof. Dr. Alkan, bu süreçte Başbakanlık tanıtım fonundan sponsorluk başvurusunda desteklerini esirgemeyen Çorum Milletvekili Salim Uslu’ya teşekkür ederek Alaca Avni Çelik ve Sungurlu Meslek Yüksekokullarına yapılacak olan spor tesisleri için spor totodan destek sözü aldıklarından dolayı ayrıca mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Çorum ve Üniversite olarak şampiyonaya hazır olduğunu, şehre ve üniversiteye büyük yarar sağlayacak bu organizasyonun başarılı geçmesi için gayret içerisinde olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitenin yapmakta olduğu gayretli çalışmalarla ve almış olduğu desteklerle iyi bir şekilde koordine edilerek başarıya ulaşılan bu ekip çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet duyduğunu belirten Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Hitit Üniversitesinin her işin üstesinden geleceğini ve her geçen gün daha da büyümekte olan Hitit Üniversitesi için ellerinden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek üniversiteye şampiyonada başarılar diledi. 

Aynı zamanda Salim Uslu, dünyanın pek çok ülkesinden Çorum'a yüzlerce spor insanının katılacağı uluslararası bir etkinliğe ev sahipliği yapılacak olmasının şehir açısından büyük bir önem taşıdığını da ifade ederek etkinliğin alınmasının artık bir dünya üniversitesi olmaya başladığının somut göstergelerinden biri olduğunu dile getirdi.

Çorum Milletvekili Salim Uslu, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılarının devamını diledi. 


Son Güncelleme: 03.05.2016 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165