Üniversitede yetki Eğitim Bir Sen’de

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sendika temsilcilerinin katılımıyla 2015 yılı mutabakatı imzalandı.

21 Mayıs 2015 Perşembe 18:16
 Üniversitede yetki Eğitim Bir Sen’de


Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sendika temsilcilerinin katılımıyla 2015 yılı mutabakatı imzalandı. Toplam 467 sendikalı üyenin bulunduğu üniversitede 236 üyesi olan Eğitim-Bir-Sen bu yıl da yetkili sendika oldu.


Eğitim-Bir-sen Üniversite Temsilcisi Mehmet Erol Çalmaz, mutabakat sonrası yaptığı açıklamada, “236 üye sayımızla geçen sene olduğu gibi bu sene de yetkiyi aldık. Bu yetkinin alınmasında emeği geçen yönetim kurulumuz başta olmak üzere, işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Biz Eğitim-Bir-Sen olarak bir yandan kamu çalışanlarının ekonomik, özlük, sosyal ve kültürel haklarının kazanılması ve geliştirilmesi mücadelesi verirken, diğer yandan bu ülkede yaşamanın üzerimize yüklediği sorumluluk gereği bu ülkenin en temel sorunlarına da ilgisiz ve duyarsız değiliz. Bir yönüyle üyelerimizin insanca yaşayacak bir hayat standardı için mücadele ederken, diğer yandan gerek ülkemizde gerekse bölgemizde ve gerekse dünyada olup biten hadiselere karşı tavrımızı hakkın, haklının ve mazlumun yanında yer alarak ortaya koymaktayız. Milletin üzerindeki, milli irade üzerindeki her türlü vesayete karşıyız.” dedi.



Son Güncelleme: 21.05.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165