Üniversiteye yeni camii

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i ziyaret etti.

15 Şubat 2016 Pazartesi 10:33
Üniversiteye yeni camii

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i ziyaret etti.

Yapılan açıklamaya göre, Ziyarette Üniversite Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Fatih Özbey de hazır bulundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Valilik, Belediye ve Çorumlu hayırseverlerin destekleri ile ortak bir proje haline getirilerek Üniversite gençliğine yakışır, modern ve fonksiyonel bir camiinin yapılması için destek vereceklerini ifade ederek camiinin şimdiden hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Mehmet Görmez,  Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a başarılarının devamını diledi.


AK Parti Çorum Milletvekili Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan’da  Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in Üniversite Kuzey Kampüsüne yapılacak olan camiiye verecekleri katkılar için teşekkür ederek  Çorumlu hayırseverlerin de çok büyük destekler vereceğine inandığını belirterek camiinin kısa sürede hızla tamamlanarak hizmete  gireceğini sözlerine ekledi.


Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Diyanet İşleri Başkanlığının son dönemlerde yurt içi ve yurt dışında yapmış oldukları başarılı çalışmalardan ve Üniversitenin Kuzey Kampüsüne yapılacak olan camiinin yapımında sağlayacakları desteklerden ötürü teşekkür etti. Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum İl Müftülüğünün de Üniversitenin lisansüstü çağrısını önemsediklerini bu çerçevede çalışmalar yapmayı planladıklarını sözlerine ekleyerek Müftülükle ortak  projelerin devam edeceğini söyledi.

 

Son Güncelleme: 15.02.2016 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165