Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi

Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi.

11 Mart 2017 Cumartesi 20:40
Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi

Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, gazetecilerle bir araya geldi. 

Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kahvaltıda gazetecilerle buluşan Ünlü, demokrasiyi hazmetmiş toplumlarda basının dördüncü güç olarak kabul edildiğini belirterek, eğer bir toplumda basının hiçbir baskıya maruz kalmadan, özgürce yayın yapabiliyorsa o toplumun, gelişmiş, demokrasiyi özümsemiş, insanların bilgi alma özgürlüğüne saygı duyulan bir toplum olduğunu dile getirdi.

Vatandaşların bilgi edinmesini sağlayan, bunun için gecesini gündüzüne katan basın mensuplarının görevi zor, bir o kadar da kutsal ve gurur verici olduğunu dile getiren Ünlü, “Basın mensubu kimi zaman bir mağdurun sesi, bir mazlumun çığlıdır. Kimi zaman bir yetimin başını okşayan, gözyaşını silen şefkatli bir eldir. Milliyetçi ülkücü Türk gençliği olarak; kalemini milletinin hizmetine adayan, bu yüce milletin menfaatleri uğruna her türlü tehlikeyi göze alan, her derdi, sıkıntıyı göğüsleyen şahsiyetli Basın mensuplarının her daim yanında olacağız.

Partimiz, fikrimiz, zikrimiz ne olursa olsun, dünya görüşlerimiz ne kadar farklı olursa olsun, milli menfaatleri göz önünde bulundurarak hareket eden her basın mensubu bilmelidir ki ülkücü hareket hep onun yanında duracaktır. Maddi ve manevi hiçbir desteğini kendisinden esirgemeyecektir” dedi.

İHA


Son Güncelleme: 11.03.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.