Ünlü ve Balcıoğlu’ndan Uslu’ya ziyaret

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ile birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu TBMM’de ziyaret ettiler.

21 Ekim 2016 Cuma 14:56
Ünlü ve Balcıoğlu’ndan Uslu’ya ziyaret


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Ak Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ile birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu TBMM’de ziyaret ettiler.


İlçeye yapılan yatırım ve desteklemeler için Uslu’ya teşekkür eden heyet, “sizlerin de desteğiyle ilçemiz tarihide görülmemiş hizmetleri almaya devam ediyor. Projelerin tamamlanmasıyla büyük oranda ihtiyaçlarımız giderilmiş olacak” diyerek çalışmaları hakkında bilgiler verip, projelerine destek istediler.

İlçede işsizlik oranının neredeyse yüzde sıfır oranına ulaştığını belirten heyet, “İŞKUR Toplum Yararına Çalışma programı ve devam eden projelerle ilçede istihdam sorunu kalmadı. Açık işlere istihdam için ilanlara rağmen talep eden personel bulamıyoruz. Teşekkür ediyoruz” dediler.

Sıcak Asfalt Yapımına Başlanıyor


Bayat ilçesinde çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Uslu, “Asırlık projelerimizden Tımarlı sulama projemiz devam ediyor, Kunduzlu Barajı içme suyu projemiz kapsamında Baraj gövdesi, İsale hattı ve Arıtma Tesisi Proje çalışması tamamlandı. İhale hazırlıkları yapılıyor. Çankırı – İskilip yolu İle Bayat bağlantı yolu çalışmaları devam ediyor. Şehir giriş yolu için sıcak asfalt hazırlığı yapıldı. Hafta sonu asfalt yapımına başlanıyor. İhaleleri müteahhit kaynaklı tasfiye edilen Atıksu Arıtma Tesisi İkmal ihalesi hazırlıkları yapılıyor. Devlet Hastanesi ihale fesih süreci de tamamlandı. İkmal ihalesi için proje hazırlanıyor. Hızlı bir şekilde ihale edilmesi için süreci takip ediyoruz. Bayat Çayı Şehir Geçişi ıslah çalışmaları 1. Aşama tamamlanmak üzere, yarım köprü yıkıldı, yeni körü ve Birit çalışmaları yapılıyor. 2.Etap çalışmaları için de proje aşaması tamamlandı. TOKİ Tarımköy, Kuşcaçimen Yaylası ve daha birçok proje için çalışmalar devam ediyor” dedi. 


Son Güncelleme: 21.10.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.