Uslu ailesi ile bayramlaştı

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı nedeniyle baba ocağı...

29 Temmuz 2014 Salı 17:27
 Uslu ailesi ile bayramlaştı


AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ramazan Bayramı nedeniyle baba ocağı olan Çorum’un Alaca ilçesine geldi. 

Ramazan Bayramını annesi Menşure Uslu birlikte karşılayan AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, annesinin elini öperek bayramını kutladı. Annesinin hayır duasını hiçbir zaman eksik etmediğini vurgulayan Uslu, "Anne duası bir insan için en büyük güç ve kuvvettir. Cennetin ayaklarının altına serildiği o mübarek varlıklara hepimizin saygı göstermesi lazım. Hayattaysa annenizle hemen konuşacaksınız, onunla kucaklaşacaksınız, elini öpeceksiniz, ondan helallik dileyeceksiniz. Bunu yapmanız lazım. Helalleşmek böyle boş lafla olmaz. Gönlünü almaya çalışacaksınız. Anneler için çocuğu, gözünün biri çıksa bile o çok güzel gözleri olan bir yavrudur. Kirpi bile yavrusunu 'pamukçuğum' diye severmiş. Anne evladı elbette bundan daha çok sevecek. Annelerimize haksızlık yapıyoruz. Annelerimizin haklarını hiç gözetmiyoruz. Unutulmamalıdır ki onlar dünyanın en değerli varlıkları" dedi

Müslüman coğrafyalarda yaşayan insanların gördükleri zulüm nedeniyle buruk bir bayram yaşadıklarını dile getiren Uslu, İslam coğrafyasındaki acıların biran önce dinmesi ve bayramın kalıcı barış ve huzur getirmesini temennisinde bulundu.




İHA

Son Güncelleme: 29.07.2014 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.