Uslu, Birlik Vakfı'nın iftarındaydı

Birlik Vakfının 37. ananevi iftarı İstanbul’da yapıldı. İftara; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Hayatı Yazıcı, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üye Mustafa Açıkgöz ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak'ın yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 16:40
Uslu, Birlik Vakfı'nın iftarındaydı

Birlik Vakfının 37. ananevi iftarı İstanbul’da yapıldı. İftara; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Ak Parti MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Hayatı Yazıcı,  eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üye Mustafa Açıkgöz ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak'ın yanı sıra, çok sayıda davetli katıldı.


TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Birlik Vakfının Genel Merkezinde düzenlen iftarda yaptığı konuşmada, ramazanın ilk akşamında Birlik Vakfının üyeleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Türkiye genelinde ramazan ayına büyük bir ilgi olduğunu ve bu ilginin her geçen gün artarak devam ettiğini söyledi.


Kahraman, "Manevi iklimimiz fevkalade gelişti ve ramazana büyük rağbet var. Ramazan bir eğlence değil, ibadet ayıdır. O şuurda olarak ramazan yaşanmalıdır. Bütün milletimizin ve İslam aleminin ramazanını tebrik ediyorum, sağlık, huzur içinde nice güzel günlere ulaşmamızı niyaz ediyorum. Türkiye'ye mukallitlik değil, 'biz olmak lazım.' Şimdi ben meclise tuhaf kıyafetlerle çıkıyorum, dünyadaki meclislerde böyle bir şey yok. Ne oluyor? 'biz olmayacağız.' Hayır, biz olacağız. Kendimiz olacağız. İşte öyle olma yolunda yürüyünce de önümüzü kesmek istiyorlar."


İftar yemeğinde konuşma yapan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Sezai Karakoç şöyle diyor "Zaman, insanı hep ölüme doğru götürürken, Ramazan gelir, diriliş ayı başlar. " Çok şükür bizlerde şuanda çoğaltma telaşından paylaşma yarışına ve diriliş ayına girdiğimiz yeni bir döneme başladık. Yıllar yılı çalıştık terledik ve sabrettik çok şükür şimdi dallar meyveye durdu. Toprak tohuma durdu. Şimdi zamana, insana ve Türkiye’ye selam durma zamanıdır. Fethi Mübin arifesinde asker dua, niyaz ve namaza durmuştu. Bizler de bu mübarek günlerde daha yeni ve büyük fetihler için dua, sabır ve mücadele günlerindeyiz. Liderimizle birlikte yorulmadan, inanç ve imanla yeni dirilişlere yeni fetihlere yürüme vaktini ve şuurunu kuşandık. Rabbim bizlere sabırlar, cehtler, yeni ve büyük fetihleri nasip etsin” dedi.


Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Alacacı da tarihin çok kritik bir dönüm noktasında bulunulduğunu ifade ederek, "Batıda tüm ideolojilerin çöktüğü ve derin bir krizin yaşandığı günümüzde, Batının yine de değişmeyen amacı, bütün İslam ülkelerini istila ve işgal edip, ne kadar faydalanacakları imkan varsa ele geçirmektir. Bu sebeple bütün milletimiz, dünyanın her tarafında düşmanlarının saldırısına uğramıştır. İslam ülkeleri, yeniden dizayn edilip sömürmeyi sürdürmeye çalışan Batının baskısı ve kıskacı altındadır." diye konuştu.


Son Güncelleme: 29.05.2017 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.