Uslu Reis'i uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gitti.

25 Nisan 2016 Pazartesi 16:58
Uslu Reis'i uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gitti.

Yapılan açıklamaya göre, Erdoğan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı adına Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu uğurladı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ''TUR'' ile bugün (25.04.2016) saat 16.45'te Azerbaycan'a gitti. Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'ndan TBMM Başkanı adına Çorum Milletvekili ve İdare Amiri Salim Uslu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ile diğer yetkililer uğurladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyaretinde Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı 7.Küresel Forumu'na katılarak İlhan Aliyev ile bir araya gelerek TANAP projesi ve enerji konusunda görüşmelerde bulunacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Haydar Aliyev Havalimanında, Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Ali Ahmedov karşıladı.

Son Güncelleme: 25.04.2016 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2016-04-25 17:08:18

çok yaladığınızın farkındamısınız?

Avatar
murat olgun 2016-04-26 21:17:14

haylrll yolculuk lardilerim cumhurbaskanlm