Uslu resepsiyona kızıyla katıldı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Meclis'in...

24 Nisan 2014 Perşembe 16:08
 Uslu resepsiyona kızıyla katıldı


TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Meclis'in 94. açılış yıl dönümü dolayısıyla Meclis'te resepsiyon verdi. Bu yıl resepsiyon ilk kez Şeref Salonu'nda yapıldı.

Resepsiyona liderlerden ilk olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geldi. Bahçeli'den sonra resepsiyona, CHP milletvekilleriyle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldı. Liderlerden salona son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan giriş yaparken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erdoğan'dan kısa bir süre sonra resepsiyonda yer aldı. Resepsiyona Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, kızı Nagehan Uslu ile birlikte katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik kutlamaları kapsamında TBMM'de ilk defa gerçekleştirilen ana binanın ön cephesine yansıtılan ışık şovları ve havai fişek gösterileri büyük beğeni topladı. Havai fişek şovunun ardından lazer gösterisi yapıldı. Kurtuluş Savaşı'ndan Meclis'in kuruluşuna kadar geçen süreci anlatan 10 dakikalık, üç boyutlu ışık ve ses gösterisi sunuldu.

Gösteri, Türk bayrağının yanında Atatürk'ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözüyle sona erdi. TBMM'de düzenlenen ışık ve ses gösterisi dört gün boyunca halka açık olarak devam edecek.








Son Güncelleme: 24.04.2014 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.