Uslu ve Ahlatçı’ya ödül

7. Buhara Medya Ödülleri töreninde Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve İşadamı Ahmet Ahlatçı ödül aldı.

25 Ocak 2017 Çarşamba 23:10
Uslu ve Ahlatçı’ya ödül

Ankara’da düzenlenen 7. Buhara Medya Ödülleri töreninde Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve İşadamı Ahmet Ahlatçı ödül aldı.

Törene Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bakanlar, milletvekilleri, il başkanları katıldı. Törende Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ‘Yılın milletvekili’, İşadamı Ahmet Ahlatçı, ‘Yılın İşadamı ödülüne’ layık görüldü.

Son Güncelleme: 09.08.2018 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sungurbey 2017-01-26 12:52:25

' Bu yatırımı kimseye kaptırmayacağım' başlıklı Ahlatçı'nın Hakimiyet'te yeni açıklamaları var, baktım sizde yok, aynı haberi siz de haber yapın. Çünkü Hakimiyet'in sitesi eski ilkel olduğu için bir yorum için dünya kod bilgisi istiyor, dolayısıyla oraya yorum giremiyoruz.

Avatar
Sungurbey 2017-01-26 12:53:51

Bu arada Uslu ve Ahlatçı'yı kutluyoruz ödülleri dolayısıyla.

banner165