Uslu, VEFADER’in iftarına katıldı

Vefa İlim ve Kültür Derneğinin düzenlediği 5. Geleneksel iftarı Ankara’da yapıldı.

30 Mayıs 2017 Salı 16:03
Uslu, VEFADER’in iftarına katıldı

Vefa İlim ve Kültür Derneğinin düzenlediği 5. Geleneksel iftarı Ankara’da yapıldı.

İftara Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Sayıştay Başkanı Seyit Ali Baş, TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay,  İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali Fidan, Çorum 23. Dönem Milletvekili Agah Kafkas, VEFADER Genel Başkanı Murat Mücahit Yentür, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

VEFA İlim ve Kültür Derneği Ankara Temsilcisi hemşehrimiz Fatih Maden iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında ramazan ayını tebrik ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İftarda konuşma yapan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu vefa ile ilgili örnekler vererek şunları söyledi. “Yunus Emre diyor ki; Kim umar senden vefayı, Yalan dünya sen değil misin? Oysa yalan dünyada beklemiyoruz biz vefayı, insandan bekliyoruz. Sezai Karakoç da şöyle diyor; "Zaman, insanı hep ölüme doğru götürürken, Ramazan gelir, diriliş ayı başlar." Elbette ramazan ayının dirilişe vesile olmasını diliyoruz. Gerçekten de sevgiyi, dayanışmayı,  paylaşmayı, kardeşliği vefayı en yoğun bir şekilde bu ayda yaşıyoruz. Gerek VEFADER gerekse diğer Sivil Toplum Örgütleri bizim kültürümüzde izdüşümü olarak ifade edilir ve tamda bu konuda iyilikleri savunmak kötülüklerle mücadele etmektir. Sivil Toplum Örgütleri bu anlayışla hareket ettikleri zaman kötülükler azalacak, iyilikler, dostluklar, kardeşlikler daha da artacaktır. VEFADER’e bu iftar vesilesi ile bizleri bir araya getirdiği için şükranlarımı sunuyor, nice ramazanlara erişmek ve dirilişleri hep beraber yaşamak ümidi ile hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.  


Son Güncelleme: 30.05.2017 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.