Uslu’dan 12 Yeni Gölet ve Sulama Müjdesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 12 yeni Gölet’in Planlama çalışmasını kapsayan Çorum İli Göletleri 1. Grup Planlama Raporu Yapımı İşine ait Sözleşmenin 17 Haziran 2016 tarihi itibariyle imzalandığı müjdesini verdi.

17 Haziran 2016 Cuma 17:52
Uslu’dan 12 Yeni Gölet ve Sulama Müjdesi

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 12 yeni Gölet’in Planlama çalışmasını kapsayan Çorum İli Göletleri 1. Grup Planlama Raporu Yapımı İşine ait Sözleşmenin 17 Haziran 2016 tarihi itibariyle imzalandığı müjdesini verdi.

Yapılan açıklamaya göre, Tarımsal Kalkınma için en önemli çalışmanın sulama ile gerçekleşebileceğini söyleyen Uslu, “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüz ilimizde büyük yatırımlara imza atmaya devam ediyor. Büyük sulama projelerimizin yapım çalışmaları hızla devam ederken 12 yeni Gölet için Planlama ihalesi yapılarak sözleşmeye bağlanmıştır. Bu kapsamda 10 ilçemizde planlanan göletlerimizin Planlama çalışması gerçekleştirilecektir. İlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Uslu ayrıca Çorum’a destek ve katkılarından dolayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu başta olmak üzere, Devlet Su İşleri Genel Müdürüne,  DSİ 5.Bölge Müdürü ve çalışanlarına, DSİ Çorum 54.Şube Müdürü ve çalışanlarına teşekkür etti.

Sözleşmeye bağlanan Çorum İli Göletleri 1. Grup Planlama Raporu Yapımı İşi kapsamında; Merkez Yoğunpelit,  Boğazkale Emirler, Ortaköy Yükderesi, Laçin Kırkdilim ve Çamlıpınar, İskilip Kutluözü, Alaca Perçem ve Büyükhırka, Bayat Çayköy, Osmancık Karalargüney, Bayat Akseki ve İskilip Yeniceköy Göletleri ve Sulamaları Danışmanlık hizmet alımı gerçekleştirileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 17.06.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esref saruhan 2016-06-18 00:26:31

Sayin vekilimize ve Ortaköy Belediye Başkanımız emek ve Hizmetlerinden dolayi tesekkur eder
Durmak yok yola devam
Haydi bismillah

Avatar
Tugay topal 2016-06-18 11:56:15

sayın vekil birazda merkeze bağlı köyleri görsen mermun oluruz mesela konaklı köyü herşeyden mahrum köy olduk belediyemizi aldınız belde d'arma tufan oldu hizmet diye birşey yok

Avatar
Bektaş Polat perçem köyü muhtarı 2016-06-18 15:31:39

Sayın vekilim Çorum'a ve alacaya yaptıgız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim allah yar ve yardımcınız olsun. Vekilim birde perçem köyümüzle çevre yolu arası çok bozuk ve kötü bu konuşmada yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla

Avatar
Adil GÖKMEN 2016-06-19 10:05:00

Sayın vekillerimiz her şey iyi hoş ama ödenek yokluğundan 4 yıldır bir türlü yol alınamayan İskilip çorum yolu haremi mevkii yapım çalışması için bir ağırlığınızı koysanız iyi olmazmı,3-4 yıldır şantiye kapalı bekledi, devletimizede yazık değilmi,bir kaç km ilk yol 4 yıldır tamamlanamadı. İlgi gösterirseniz seviniriz. Sanırım Alaca yolu bu yıl başladı oradan önce biter.