Üstündağ’a taziye ziyareti

Çorum Öğretmenevi Müdürü Ali Sayar, Müdür Yardımcıları Barış Taşdemir ve Sait Uysal, Laçin ilçesinde askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan iki askeri personel için İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ’a taziye ziyaretinde bulundu.

10 Ocak 2017 Salı 14:54
Üstündağ’a taziye ziyareti

Çorum Öğretmenevi Müdürü Ali Sayar, Müdür Yardımcıları Barış Taşdemir ve Sait Uysal, Laçin ilçesinde askeri araç ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit olan iki askeri personel için İl Jandarma ve Garnizon Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ’a taziye ziyaretinde bulundu.


Öğretmenevi Müdürü Ali Sayar, günümüzde ve geçmişte vatan uğruna can veren şehitler ve gazileri rahmet ve şükranla andıklarını belirterek, “Elim bir trafik kazası sonucu Jandarma komutanlığı personellerinin şehit olmaları bizi derinden üzmüştür” dedi.


İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ’a başsağlığı dileyen Öğretmenevi Müdürü Ali Sayar, Çorum Öğretmenevi olarak her zaman asker ve polisin yanında olduklarını belirtti.


Taziyeleri makamında kabul eden İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ ise görevlerinin başında dimdik ayakta olduklarını ifade ederek, “İlimiz ve ülkemizde hain terör tuzak ve saldırıları nedeniyle vatanımız uğrunda şehit olan asker, polis ve tüm güvenlik görevlilerine Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.



Son Güncelleme: 10.01.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.