Uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek

Sungurlu Ticaret Borsası'nda 12-16 Kasım tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik eğitiminin verileceği bildirildi.

27 Ekim 2016 Perşembe 15:48
 Uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecek


Sungurlu Ticaret Borsası'nda 12-16 Kasım tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik eğitiminin verileceği bildirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, "Eğitime katılmak isteyen girişimcilerin en son 3 Kasım tarihine kadar Sungurlu Ticaret Borsasına başvurmaları gerekmektedir" dedi.

Yeni iş kuracak girişimcilerin KOSGEP desteğinden yararlanması için bu eğitime katılıp eğitim sonunda girişimcilik belgesi alması gerekmektedir diyen Karaçil eğitim amacını şu şekilde açıkladı; Eğitim sonunda girişimcilik belgesini almaya hak kazanan girişimci yeni kuracağı işle alakalı 50 bin Tl hibe, 100 bin Tl 0 faizli ve 30 ay ödemesiz sonraki 2 yılda 3 er taksitle ödenen, bankadan getirilecek teminat mektubuna istinaden verilen bir destek olduğunu söyledi.

Karaçil kimlerin bu girişimcilik desteğinden yararlanabileceğini şu şekilde açıkladı; Son bir yıl içerisinde girişimcinin kurmak istediği işle aynı faaliyet konusunda kurulmuş şirketin olmaması gerekmektedir" dedi.


İHA

Son Güncelleme: 27.10.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165