Üyüklü gençler camide buluştu

Üyük Köyü gençleri, sabah namazında buluştu. Namaz sonrasında ikram ettiği çay ve puaçalarla...

26 Ocak 2015 Pazartesi 17:34
 Üyüklü gençler camide buluştu


Üyük Köyü gençleri, sabah namazında buluştu. Namaz sonrasında ikram ettiği çay ve puaçalarla da güzel bir birlikteliğe  imza atan gençler, sosyal alanlarda ortaya koydukları özverili çalışmalarının yanısıra, manevi irfanda da sorumluluklarını yerine getiriyor.


Her fırsatta toplumsal meselelere karşı duyarlılık sergileyen gençler, köylerinin ağaçlandırılması konusundaki çabalarıyla da dikkat çekerken, birlikteliklerini kuvvetlendirici faaliyetlere de imza atıyor.


Sabah namazında camide buluşma kararı alan gençler, sabah ezanı ile birlikte camiye akın etti.


Köy Muhtarı Ali Yalvaç ve köyün büyüklerinin de takdir ettiği cami buluşmasında, omuz omuza saf tutan gençler, manevi değerlere verdiği önemle de gönülleri kazanmaya devam ediyorlar.


Namaz sonrası çay ve puaça ikram ettiler


Gençler, Sabah Namazı çıkışında cami bahçesinde cemaate çay e puaça ikramında bulundular.


Genç nüfusu ile dikkat çeken Üyük Köyü, gençlerinin birbirlerine karşı olan tutkunluğu ve dayanışması kamuoyu tarafından takdirle takip ediliyor.


Sabahın erken saatlerinde, kendi aralarında yaptıkları görev paylaşımını yerine getiren gençler, namaz davetine icabet eden arkadaşlarını ve cami cemaatini ikramlarla karşıladı.


Şadırvan etrafında kurulan gönül sofrasında ayak üstü ikramları paylayan cemaat, kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde, ortaya konulan birlikteliğin önemini belirtti.


Büyükler tarafından dile getirilen memnuniyet sözleri, dualarla süslenerek, gençlerin kendilerini manevi değerlerle bezeme çabasına güç kattı.


Ortaya konan birlikteliğin en çok kendilerini mutlu ettiğini söyleyen gençler, kollektif olarak birşeyler yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını, hem kendilerine hem de topluma karşı sorumluluklarını yerine getirmek konusunda adım atmaya devam edeceklerini aktardılar.




Son Güncelleme: 26.01.2015 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165