‘Uyum içerisinde çalışacağız’

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar çalışmalara start verdi.

26 Aralık 2016 Pazartesi 09:44
 ‘Uyum içerisinde çalışacağız’


AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar çalışmalara start verdi.

Başkan Akar, Merkez İlçe Mahalle teşkilatlarıyla farklı zaman ve mekanlarda bir dizi istişare ve tanışma toplantıları düzenledi.

Toplantılara AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar'ın yanı sıra Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ertuğrul Eren, Merkez İlçe Mahalle Koordinatörleri, Mahalle Başkanları ve gönüllü üyeler katıldı.

Samimi ve sıcak ortamda sohbet havasında gerçekleştirilen toplantılarda AK Parti Çorum  Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Çorum Merkez İlçe Mahalle Teşkilatları olarak uyum içerisinde çalışma sergileyeceklerini kaydetti.

Türkiye’nin geleceği açısından dönüm noktasında olduğunu dile getiren Başkan Akar, "AK Parti olarak kurulduğumuz ilk günden beri millete hizmet yolunda çok işler yaptık. Ve yapmaya devam edeceğiz. Hiç şüphesiz siz değerli yol arkadaşlarımın emeği tartışılmaz. Sizler mahallelerde gözümüz kulağımız AK Partimizin yerelde en önemli temsilcilerisiniz. Şimdiye kadar girdiğimiz tüm seçimlerde halkımız bize çok destek oldu. Bizde AK Parti olarak buna layık olmaya çalıştık. Millete olan sevdamız adına, öncelikle birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Yeni Türkiye’nin inşasında inşallah bizde elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 26.12.2016 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165