Uyum içinde hizmet

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında göreve gelen İl Genel Meclisi Başkanı...

17 Nisan 2014 Perşembe 16:42
 Uyum içinde hizmet


30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında göreve gelen İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’ya bir hayırlı olsun ziyareti de İl Özel İdaresi ailesinden geldi.

Bu kapsamda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, yeni İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcıları Ünal Demiray ve Bülent Kankurdan ile birim müdürleri de yer aldı.

Karşılıklı iyi dileklerin ifade edildiği ziyarette İl Özel İdaresi’nin hizmet alanında kurumun karar organı İl Genel Meclisi ile birlikte vatandaşların refahı ve mutluluğu için uyumlu bir şekilde başarılı çalışmalara imza atılacağı kaydedildi.

Ziyarette bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya; Özel İdare ailesine bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “İl Özel İdaresi’nin yaklaşık 500 personeli ve kurumsal gücüyle bundan önceki yıllarda olduğu gibi 2014 yılı ve sonrasındaki yıllarda da yetki alanı içerisinde halkımıza en üst kalitede hizmet vereceğine inanıyorum.”dedi.

Meclis Başkanı Kaya’ya şahsı ve kurumu adına hayırlı olsun temennisinde bulunan Genel Sekreter Ömer Arslan, İl Özel İdaresi’nde ekip olarak hizmet aşı pişirdiklerini ve bu hizmet aşını hakkı olanlara adaletli bir şekilde ikramda bulunmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu görevi yaparken muhataplarıyla empati kurduklarını ve sevgi dili kullandıklarını dile getiren Genel Sekreter Ömer Arslan, “Hizmetlerimizi gerçekleştirirken kurumumuzun kaynaklarını en ekonomik şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz. Yine hizmet kalitemizi ülkemiz ve dünyadaki hızlı gelişmelere yaklaştırarak en üst düzeye çıkarmak için tüm gücümüzü sarf ediyoruz.”dedi.







Son Güncelleme: 17.04.2014 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.