Uyuşturucudan 8 şüpheli tutuklandı

Çorum’da Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan 8 şüphelinin tutuklanmasına, 4 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.Yapılan operasyonda bir miktar bonzai ile esrar ele geçirildi.

22 Haziran 2017 Perşembe 12:51
Uyuşturucudan 8 şüpheli tutuklandı

Çorum’da Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan 8 şüphelinin tutuklanmasına, 4 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.
Yapılan operasyonda bir miktar bonzai ile esrar ele geçirildi.

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, “Cumhuriyet Başsavcılığımızca Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan yürütülen soruşturma kapsamında; İlimizde uyuşturucu madde satışı yaptıkları değerlendirilen kişilere yönelik olarak, Cumhuriyet Başsavcılığımız talimatı ile Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından operasyon gerçekleştirilmiştir” dedi. Konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:


“Operasyon sonucunda bir miktar bonzai ile esrar ele geçirilmiş ve gözaltına alınan 13 şüpheliden 12’si, 21/06/2017 günü Cumhuriyet Başsavcılığımızdaki işlemlerin ardından Çorum Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir.


Çorum Sulh Ceza Hakimliğince, 8 şüphelinin tutuklanmasına, 4 şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verilmiştir. Soruşturma safahat ve sonucundan gerektiğinde ayrıca bilgi verilecektir.

 

Son Güncelleme: 22.06.2017 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165