Vahim bir iddia daha!

YazıcıoğluBBP eski genel başkan yardımcısı Metin Gündoğdu, katıldığı Deşifre programında...

18 Ekim 2014 Cumartesi 13:12
 Vahim bir iddia daha!


YazıcıoğluBBP eski genel başkan yardımcısı Metin Gündoğdu, katıldığı Deşifre programında, 'Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde Ramazan Akyürek'in ihmali olabilir' ifadelerini kullandı.

Star'da yer alan bilgide, A Haber'de yayınlanan Deşifre programında Rahip Santoro ve Hrant Dink cinayeti ile BBP eski başkanı Muhsin Yazıoğlu ölümü ele alındı. Türkiye'de büyük yankı uyandıran bu 3 olayın perde arkasını aralayan Deşifre ekibi çok konuşulacak bir yayına imza attı.

Deşifre'nin bu haftaki konuklarında BBP eski genel başkan yardımcısı Metin Gündoğdu bomba açıklamalarda bulundu.

"YAZIOĞLU, DİNLERARASI DİYALOG'A KARŞIYDI"

"Rahmetli Yazıcıoğlu, Cemaat'in dinler arası diyalog projesine karşıydı." diyen Gündoğdu, BBP'de de birçok üst düzey yöneticinin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a destek verdiklerini dile getirdi.

CEMAAT BBP'YE MADDİ DESTEK SAĞLADI

"Ben Kuran'ı ahırlara hapseden CHP'nin adayına mı destek verecektim ?" şeklinde çarpıcı ifadeler kullanan Gündoğdu, "Yalçın Topçu İHH'ya destek verdiği için Cemaat'in hedefi oldu. Cemaat dolaylı yoldan BBP'ye maddi destek sağladı. Yoksa bu parti nasıl ayakta duracaktı bu tür yardımlar olmasa." sözleriyle konuşmasına devam etti.

"DANIŞTAY SALDIRISINDA PARALEL YAPI PARMAĞI"

"Milliyetçi şahsiyetlerin hassasiyetini kullanmaya çalışıyorlar." diyen Gündoğdu, "Ülke bölünüyor diyerek ortalığı karıştırmak istiyorlar. Danıştay saldırısından bir gün önce ramazan Akyürek Danıştay'a gidiyor. Alparslan Aslan da Danıştay'a gidenlerden. Bu olaylar peş peşe geliyor tesadüf değil." sözlerini kullanarak çok çarpıcı tespitlerde bulundu.

YAZICIOĞLU'NUN ÖLÜMÜNDE PARALEL YAPININ PARMAĞI MI VAR?

Gündoğdu, "2004'den itibaren Trabzon'daki olaylarla birlikte Hrant Dink olaylarıyla birlikte Büyük Birlik camiasını bu işin içine dahil etmeye çalışan ve daha sonrasında yazılan çizilenlere göre çok ciddi manada bu yapının içerisinde olduğu iddia edilen kişi (Ramazan Akyürek) 2009 da rahmetli (Muhsin Yazıcıoğlu) vefat ettiğinde istihbarat daire başkanıydı. istihbarattan bir birim rahmetlinin arama kurtarma çalışmalarını sekteye uğratıyor. bununla ilgili ciddi şekilde üstlerine gidilmesi lazım." açıklamalarıyla sözlerini noktaladı.




Son Güncelleme: 18.10.2014 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
damn 2014-10-20 09:05:28

adamların genel başkanı destici ki partinin sevdiği başkandır, paralel yapı varsa ergenekondur diyor.siz çıkıp paralel yapı danıştay cinayetini yaptı diyorsunuz.akp.li vekil şamil tayyar danıştanıy.ı kimse yıkıyor bir açıp bakın.

banner165