Vakıf 19’dan, Külcü'ye ziyaret

Bir süre önce Ankara’da kurulan Vakıf 19 Vakfı Mütevelli Heyeti, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.

09 Aralık 2016 Cuma 18:27
Vakıf 19’dan, Külcü'ye ziyaret

Bir süre önce Ankara’da kurulan Vakıf 19 Vakfı Mütevelli Heyeti, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü ziyaret etti.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vakıf 19’a yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Tüm Çorumluları kuşatacak böyle bir birlikteliği görmekten çok mutlu olduğunu vurgulayan Başkan Külcü, “Farlılıkları konuşmak yerine bir ortak payda etrafında birleşerek Çorum için bir şey yapma arzusunu ortaya koymak gerçekten çok anlamlı” dedi.


Başkan Külcü, "Bu birliktelik Çorum'da yaşayan insanlar için de çok önemli.  Sivil toplum kuruluşları Çorum'u tanıtmayı ne kadar çok sahiplenirse bu alanda o kadar çok yol alırız. Çorum Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Yapacağınız tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Vakıf 19 Vakfı Başkanı Alper Bilan da yaptığı konuşmada Türkiye’nin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde vakfı kurarken her kesimden Çorumluyu bir araya getirmeye gayret ettiklerini söyledi. Bilan “Sayın Başkanım Çorum'a çok büyük katkılar sağladınız. Çorum’un her konuda çehresini değiştirdiniz. Şehir giriş- çıkışlarımız çok güzel oldu. Önceki çalışmalarımızdan biliyoruz, bizim çalışmalarımıza her zaman destek veriyorsunuz. Tüm vakıf yönetimi adına Çorum Belediyemize ve sizlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 09.12.2016 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165