Vali Çiftçi’ye davet

Çorimder yönetimi Vali Çİftçi'yi ziyaret etti.

20 Kasım 2018 Salı 16:38
Vali Çiftçi’ye davet

Çorum İmam Hatipliler Derneği Başkanı Ayhan Boyraz ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Çiftçi’ye ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.

Vali Çiftçi, ÇORİMDER Başkanı Boyraz ve yönetim kurulu üyeleriyle, okul yıllarında ki anıları paylaştı. ÇORİMDER Başkanı Ayhan Boyraz, Vali Çiftçi’ye günün anısına bir tablo hediye etti.

Vali Çiftçi ayrıca ÇORİMDER tarafından düzenlenecek olan “Sıra Bizde Şiir Dinletisi” programına da davet edildi.

SIRA BİZDE

Çorum İmam Hatipliler Derneği (ÇORİMDER) ile İmam Hatip Okulları Müdürlerinin hazırladığı “Sıra Bizde” adlı şiir dinletisi programı düzenlenecek.

ÇORİMDER tarafından yapılan açıklamada; “Bu defa 14 İmam Hatip okul Müdürlerinin şiir okuyacağı 23 Kasım 2018 Cuma Günü saat 19.30’da Buhara Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “ Sıra Bizde” adlı programımıza tüm Çorum halkı davetlidir” denildi.

Son Güncelleme: 20.11.2018 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165