Vali gazetecileri kutladı

Vali Necmeddin Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

09 Ocak 2018 Salı 23:41
Vali gazetecileri kutladı

Vali Necmeddin Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basının, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından birisi olduğunu belirten Kılıç, açıklamasında şöyle dedi; “Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Basının, gazeteciliğin ne kadar önemli ve kutsal bir görev olduğunu 15 Temmuz hain darbe girişimi akşamı bir kez daha gördük. Dünyaya bu olayı saniye saniye yansıtan, halkın ülkesine sahip çıkması konusunda çağrıda bulunan tüm medya çalışanlarını yürekten tebrik ediyor kutluyorum.

Bununla birlikte ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ve projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de yerel basının katkısı büyük olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle İlimizde görev yapan basın-yayın kuruluşlarının tüm çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165