Vali Kara’dan AMATEM’e ziyaret

Vali Ahmet Kara, önceki gün hizmete giren Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'ni (AMATEM) ziyaret etti.

26 Kasım 2015 Perşembe 23:05
Vali Kara’dan AMATEM’e ziyaret

Vali Ahmet Kara, önceki gün hizmete giren Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi'ni (AMATEM) ziyaret etti. Vali Kara, AMATEM sayesinde madde bağımlılarının topluma kazandırılacağına inandığını söyledi.

Vali Kara'yı ziyarette Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, AMATEM Sorumlu Hekimi Psikiyatri Süleyman Oflu karşıladı.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Vali Ahmet Kara, "AMATEM'de madde bağımlısı insanlarımızı burada topluma kazandırmak için elden gelen yapılacak. Güzel bir hizmet olacağını düşünüyorum. Biz de ilgileneceğiz. Eksiğimiz varsa bunları da tamamlayacağız. AMATEM Sorumlu Hekimimiz de zor bir görev üstlendi. Çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Çorum'a hayırlı uğurlu olsun." dedi.

AMATEM Sorumlu Hekimi Psikiyatri Uzmanı Süleyman Oflu, merkez ve çalışmalar hakkında Vali Kara'ya bilgi verirken, merkezle ilgili tüm detayların incelikle ele alındığını ve merkezin fiziki yapısının buna göre hazırlandığını anlattı.


Son Güncelleme: 26.11.2015 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.