Vali Kara'dan Kırkdilim açıklaması

“KIRKDİLİMDE TÜNEL YAPILMADIKÇA ORANIN ÇÖZÜMÜ YOK”

09 Ekim 2015 Cuma 17:04
Vali Kara'dan Kırkdilim açıklaması

Vali Ahmet Kara, Kırıkdilim’de ulaşımın tünelle sağlanması gerektiğini söyledi.

Çorumlu hayırsever işadamı Rıfat Göbel’in Osmancık ilçesine yaptıracağı huzurevinin protokol imza töreninde Kırkdilimle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Karayolları’nın Kırkdilim üzerinde çalışma yaptığını dile getiren Vali Kara, "Kırkdilim’de geçtiğimiz günlerde heyelan oldu. Hemen çalışma yapıldı. Çift şerit şuanda çalışıyor. Tehlikelidir, risklidir. Karayollarıyla bu konuda görüşme halindeyiz. Kış gelmeden bir çözüme kavuşması gerekir. Kavuşturacaklar. Benim kanaatim Kırkdilimde tünel yapılmadıkça oranın çözümü yok. Bunu karayollarına ilettim. Kırkdilim bir tünelle geçilmeli. Zamanında denenmiş. Ama olmamış. Başka çözüm yolu bulunmalı. Kırkdilim Osmancık için problemdir. Çorum’un İstanbul bağlantısı oradır. Hiçbir ilin İstanbul bağlantısı olan bir yol böyle kötü değildir. Tabiatımız bu. Zor bir doğa. Böyle yapılmış ileride oraya köklü bir çözüm getirilecektir” dedi.


İHA

Son Güncelleme: 09.10.2015 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.