Vali Kara’dan önemli tespitler

Vali Ahmet Kara, yerel ve yaygın basın temsilcileri ile buluştu.

17 Kasım 2014 Pazartesi 13:26
 Vali Kara’dan önemli tespitler

M.ALİ CEYLAN

Vali Ahmet Kara, yerel ve yaygın basın temsilcileri ile buluştu.


Bu sabah saat 9.00’da Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısında Garnizon Komutanı Jan.Alb. Ahmet Çelik, Deterdar Ali Sormaz, Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Sağlık Müdürü İsmail Yücel, Gençlik ve Spor Müdürü HaşimEğer, Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, DSİ 54. Şube Müdürü İlker Arslan, İl Afet İşleri Müdürü Elvan Kaya hazır bulundu.


Vali Ahmet Kara, Kars Valiliği döneminde her ay basınla bir araya geldiğini, aynı geleneği Çorum’da da sürdüreceğini söyledi.


‘KAMUDA KALİTELİ HİZMET SAĞLANIR’


Vali Kara, yerel ve yaygın basın temsilcilerinden Çorum’a dair sorunları dinleme fırsatı bulacaklarını, görüş ve önerilerini alacaklarını belirterek, “Kamu ve basını tanıştırmak, özellikle beraber konuşturmak istiyoruz. Kamu ve basın arasında paralellik ve irtibat sağlansın ki, kamuda kaliteli hizmet sağlansın.” dedi.


‘KALİFİYE ELEMAN SORUNU VAR’


Çorum’un tarım, sanayi ve turizmine dair tespitlerde bulunan Vali Ahmet Kara, Çorum sanayisinde kalifiye eleman sorunu olduğunu söyledi.


‘YANGINZEDELERİN YARALARI SARILACAK’


Bayat’ın Çukuröz köyünde çıkan yanggınla ilgili son durumu özetleyen Vali Kara, sosyal hizmet uzmanları dahil 120 kişilik ekibin görev yaptığını, devletin yaraları mutlaka saracağını, yardım kampanyası başlatacaklarını kaydetti.


‘TURİZME ÖZEL İLGİ GÖSTERECEĞİM’


Turizm değerlerimiz için yoğunlaşacağını belirten Kara, TEKNOKENT’in Çorum için önemli bir fırsat olacağını ifade etti.


SULAMADA GERİ KALMIŞIZ, AMA...


Çorum’un sulamada geri kaldığını tespit eden Kara, yeni yapılan sulama yatırımları ile tarımda birinci sıraya yükseleceklerini ifade etti. Kara, Sıklık Tabiat Parkı’nın  318 hektar daha genişletileceğini, çünkü mesire alanı açısından kentin Amasya’dan daha geride bulunduğunu kaydetti.


‘SURİYELİLER HUZURU BOZMUYOR’


Vali Kara, Çorum’da misafir edilen göçmenlerle Suriyeliler’ien asayişi bozduklarına yönelik yorumları doğru bulmadığını kaydetti.


DAİRE MÜDÜRLERİ CEVAP VERDİ


Vali Ahmet Kara’nın yerel ve yaygın basın temsilcileri ile buluştuğu istişare toplantısında gazetecilerin soru, görüş ve önerilerilerine ilgili daire müdürleri açıklık getirdi.



Son Güncelleme: 17.11.2014 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gelenek Devam Etti 2014-11-17 13:34:28

neden basın toplantısı yapacağız diyen herkes basına ilk önce kahvaltı yemek vesaire veriyor. kahvaltısız yemeksiz toplantı olmuyor mu

banner165