Vali Kara’nın çok özel konuğu

Engellilere sıcak yaklaşımı ve engelli sorunlarına karşı duyarlılığı ile...

05 Ağustos 2015 Çarşamba 12:30
 Vali Kara’nın çok özel konuğu


Engellilere sıcak yaklaşımı ve engelli sorunlarına karşı duyarlılığı ile dikkati çeken Vali Ahmet Kara’nın girişimleri sonucu Valilik binası, engelli asansörüne kavuştu…


Göreve başladığı günden beri Valilik binasında birtakım yeniliklere imza atan Vali Kara, daha önce ek binanın asansörlerini, Valilik binasının tüm elektrik tesisatını yeniletmiş ve yemekhanenin onarımını sağlamıştı. Vali Kara, şimdi de Valilik binasına engelli asansörü yaptırarak, Çorum’da bir ilke daha imza attı.


HERKESİN ENGELLİ ADAYI OLDUĞUNU HATIRLATTI


Herkesin engelli adayı olduğunu anlatan Vali Ahmet Kara, devlet olarak her yere erişilebilirliğin sağlanması gerektiğine inandığını, bazı konularda geç kalınmış olmasına karşın son yıllarda engellilik konusu başta olmak üzere pek çok konuda ciddi mesafeler alındığını dile getirdi.


VALİNİN BUGÜN ÇOK ÖZEL BİR ZİYARETÇİSİ OLDU


Çorum Valisi Ahmet Kara’yı bugün İkinci Bahar Lokantası Genel Müdürü 23 yaşındaki Emre Çıtak, valilik makamında ziyaret etti. Çorum Valisi Ahmet Kara’ya engelliler konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Emre Çıtak, engellilerin hayatını kolaylaştıran bu tip uygulamaların toplumun tüm kesimlerince desteklenmesi gerektiğini söyledi.


İLGİNÇ ANI ZİYARET SIRASINDA GÜNDEME GELDİ


Vali Ahmet Kara’yı ziyareti sırasında konuyla ilgili anısını da paylaşan Emre Çıtak, Vali Ahmet Kara’nın İkinci Bahar’daki bir yemek sırasında kendisine “Valiliğe asansör yaptırıp seni de çaya davet edeceğim” dediğini hatırlattı. Bu konuşmanın üzerinden çok fazla zaman geçmeden Çorum Valiliği binasına engelliler için asansör yapılmasının kendisini de mutlu ettiğini belirten Emre Çıtak, Çorum Valisi Ahmet Kara’ya bu örnek duyarlılığından dolayı teşekkür etti.



Son Güncelleme: 05.08.2015 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.