Vali Kılıç, Bayat’ta inceleme yaptı

Vali Necmeddin Kılıç hafta sonu Bayat ilçesinde bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

26 Mart 2017 Pazar 09:33
Vali Kılıç, Bayat’ta inceleme yaptı

Vali Necmeddin Kılıç hafta sonu Bayat ilçesinde bazı inceleme ve ziyaretlerde bulundu.



Cumartesi günü Bayat ilçesine giden Vali Necmeddin Kılıç, İlçe Kaymakam V. Oğuzhan Ocak ve İlçe Belediye Başkanı Ekrem Ünlü’yü makamında ziyaret ederek ilçe ile ilgili yatırımlar ve ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Vatandaş ve esnafları da ziyaret eden Vali Kılıç, vatandaşlar ve esnaflarla sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi.



Vali Kılıç, ilçede yapımı devam eden Tımarlı Sulama Projesi Şantiyesi ve Yüksekokul yerini de inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.



Vali Kılıç’ın ziyaretinde Bayat Kaymakam V. Oğuzhan Ocak, Dodurga Kaymakam V. Tayfun Deli, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Tımarlı Sulama Projesi Müteahhidi Yılka İnş. Ltd. Şti. Genel Müdürü Nurettin Yılmaz da hazır bulundu.






 

Son Güncelleme: 26.03.2017 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.