Vali Kılıç’tan Laçin’e ziyaret

Vali Necmeddin Kılıç, Laçin’de incelemelerde bulundu.

30 Aralık 2016 Cuma 00:15
Vali Kılıç’tan Laçin’e ziyaret

Vali Necmeddin Kılıç, Laçin’de incelemelerde bulundu.


Vali Kılıç, beraberinde İl Jandarma Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, İl Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan ile Laçin Kaymakamlığını ziyaret etti.


Vali Necmeddin Kılıç, Kaymakam V. Haldun Aksalman’dan ilçe sorunlarını dinleyerek birifing aldı. 
Buradan ilçede bulunan engelli bakım merkezine geçerek bazı incelemelerde bulunan Vali Kılıç, İlçe Belediye Başkanı Ünal Gevşek’ i de ziyaret ederek,  belediyenin sorunları konusunda bilgi aldı.

Ziyaretlerden sonra Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda bir değerlendirme toplantısı yaparak ilçeye bağlı köy muhtarlarının istek ve sorunlarını da dinleyen Vali Kılıç, yapılması gereken işler konusunda ilden beraberinde giden daire müdürlerine çözüm ve yapılacak çalışmalar konusunda bazı talimat ve direktiflerde bulundu. 





Son Güncelleme: 30.12.2016 09:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.