Vali Sabri Başköy iş dünyasıyla vedalaştı

Olağan gündemle toplanan TSO Meclisi, Eylül ayı toplantısında Vali Sabri Başköy’ü ağırladı.

22 Eylül 2014 Pazartesi 20:19
 Vali Sabri Başköy iş dünyasıyla vedalaştı


Olağan gündemle toplanan TSO Meclisi, Eylül ayı toplantısında Vali Sabri Başköy’ü ağırladı. Atama kararnamesi ile merkez valisi olarak atanan Vali Sabri Başköy, TSO Meclis Üyeleri ile vedalaştı.


Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından salona gelen Vali Başköy, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.


İş dünyası adına kısa bir konuşma yaparak Vali Sabri Başköy’le ilgili duygu ve düşüncelerini ifade eden TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Vali Sabri Başköy’ün Çorum’a yaptığı hizmetlere şahit olduklarını, özellikle de iş dünyasının sorunlarının çözümü için gösterdiği çabaya bizzat şahitlik edeceklerini aktardığı konuşmasında, Vali Başköy’e bundan sonraki hayatında sağlık ve başarı dileklerinde bulundu.


Başaranhıncal, konuşmasının ardından Vali Sabri Başköy’e üzerinde Hitit motifleri bulunan minyatür bir vazo hediye etti.


Duygusal ve samimi bir konuşma ile Çorum’a yönelik hizmetlerini aktaran Vali Başköy de, Çorum’da görev yaptığı 25 ay 10 günlük sürenin muhasebesini, insanların vicdanına bıraktığını, devletin verdiği her türlü görev ve karara saygılı olduğunu kaydetti.





Son Güncelleme: 22.09.2014 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165