Vali sağlık için atakta

Vali Necmeddin Kılıç ile Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

17 Şubat 2017 Cuma 16:35
Vali sağlık için atakta

MUSTAFA DEMİRER/HABER-YORUM

Vali Necmeddin Kılıç ile Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Siyaset ve bürokrasinin önemli noktalarına yapılan ziyaretlerin yansımaları olabilir.

Anlaşılan o ki, geçmişte önemli üst düzey bürokratik görevlerde  bulunan, Türkiye’de sağlıkta dönüşümün alt yapısının kurulmasında katkıları olduğu belirtilen Vali Necmeddin Kılıç’ın, Çorum’u sağlıkta bölgenin merkezi yapacaklarına dair sözlerinin alt yapısı hazırlanıyor.

Siyasetçi ve bürokratlarla yapılan görüşmelerin ortak payda Çorum’a müspet dönüşleri olacaktır.

Vali ve Rektör’ün ziyaretlerinin Çorum’da birinci sınıf sağlık hizmeti verilmesi için atılan adımlar olduğu düşünülebilir.

Vali Kılıç, rutinin dışına çıkıyor, yeni argümanlarla tecrübe ve birikimini kullanıp siyaset ve bürokrasi ile uyum ve entegrasyon içinde sağlık sektöründe üniversiteye katkı sağlıyor. Çorum’un sağlık alanında merkez haline getirilmesi için Ankara’da siyaset ve bürokrasi ile temasa geçiyor.

Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kadro, cihaz ve diğer alt yapı donanımının güçlendirilmesi, yakın zamanda şehir hastanemizin devreye girmesi, Gazi Üniversitesi bünyesinde öğretim gören Tıp Fakültesi öğrencilerinin Çorum’a getirilmesi, memleketin sağlığına önemli katkılar sağlayacağı gibi yöremizi cazibe merkezi haline getirebilir.


Son Güncelleme: 17.02.2017 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2017-02-18 12:25:36

Sayın valimize teşekkür ederiz çorum için elinden geleni yapmaya çalışıyor yeni hastanede kısa sürede açılırsa çok iyi olur mevcut hastane artık çoruma yetmiyor

Avatar
Belediye uyuyor. 2017-02-18 14:35:14

Vali çalışıyoe çünkü çalışmazsa gider külcü napıyor bidahamı seçilecek. Malesef Belediye uyuyor. Yaptıkları rutin işler dışında tramway desen yok. İçme suyu desem kireçten içilmez halde. Arıtma yok sayılır. Şehir içi trafik desem hiç açmayayım. Otopark sorun. Ama şunlarda var. Her sene parkı sök yap yeniden sök yap. Kaldırımlar hep gazi cd. De sök yap. Ya lise arkası bahçelievler karakeçili üst kısımlar üçtutlar nerde kaldırım. Ulu cami osmancık cd. Arası yürünemez halde. Bakacaksan bunlara bak ey başkan külcü.

Avatar
Çorumlu 2017-02-19 10:27:32

Başkan külcü çoruma çag atlattı bunu kimse inkar edemez çorum külcü sayesinde modern şehir imajını aldı kendi şahsım adına çok teşekkür ederim başkanım