Vali’den başsağlığı mesajı

Vali Ahmet Kara, önceki gün Başkent Ankara’da...

12 Ekim 2015 Pazartesi 17:57
 Vali’den başsağlığı mesajı


Vali  Ahmet Kara, önceki gün Başkent Ankara’da yaşanan menfur saldırı nedeni ile bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Vali Kara, mesajında terörün bir kez daha acımasız ve çirkin yüzünü gösterdiğini, etnik köken, çoluk çocuk, kadın erkek, ırk, din ve mezhep ayırmadan birçok vatan evladını aramızdan kopardığını, saldırıda bir çoğunun da yaralandığını belirterek, bu saldırıyı yapanların toprak bütünlüğümüzü bozmak, milletimizi birbirine düşürmek, toplumda huzursuzluk ve kaos yaratmak için tüm terör örgütlerini birleştirdiğini, bu yüzden terörün her türlüsünün aynı amaca hizmet ettiğini hatırlattı.

Milletimizin her kesimindeki vatandaşlarımızın daha çok kenetlenmesi, birlikte hareket etmesinin bir zaruret olduğunu hatırlatan Vali Kara, “Bu topraklarda bin yılı aşkın bir zamandır kader birliği yaparak yaşayan milletimiz bu zor günlerde tarihte olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde dost ve düşmana gerekli cevabı vereceği unutulmamalıdır. Ülkemizin çeşitli illerinde olduğu gibi İlimizden de 2 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 6 vatandaşımızın da yaralandığı hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum.” Dedi.

Son Güncelleme: 12.10.2015 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.