Vali’den bürokrasiye mesaj

Vali Ahmet Kara, kaymakam ve daire müdürleri ile bir araya gelerek, Çorum'un sorunlarının görüşüldüğü bir toplantı düzenledi.

17 Kasım 2014 Pazartesi 18:15
 Vali’den bürokrasiye mesaj


Vali Ahmet Kara, kaymakam ve daire müdürleri ile bir araya gelerek, Çorum'un sorunlarının görüşüldüğü bir toplantı düzenledi.


Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk toplantıya, tüm ilçelerin kaymakamları katıldı. Toplantıda, ilin ve ilçelerin genel meseleleri ve ihtiyaçları konusunda bilgi alan Vali Ahmet Kara, meselelerin tespiti ve çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Çorum Valisi olarak göreve başladığı günden beri toplumun tüm kesimleriyle toplantılar düzenleyerek, Çorum’a dair bilgi alan Vali Ahmet Kara, bugün öğleden önce gazeteciler ve kaymakamlarla birlikte gerçekleştirdiği toplantı zincirini, akşam saatlerinde de daire müdürleriyle yaptı.


İl Genel Meclis Salonu’nda saat 16,00’da başlayan toplantıda, resmi kurum müdürleriyle bir araya gelen Vali Ahmet Kara, kendi çalışma prensipleri hakkında bilgi verdiği daire temsilcilerinden, meselelerin çözümü ve hizmet noktasındaki beklentilerini aktardı.


Vali Kara, basına kapalı olarak devam ettirdiği toplantıda mesai şartlarına uyumdan, vatandaşa karşı davranışa kadar pek çok konuda kendi bakış açısını dile getirdi.




Son Güncelleme: 17.11.2014 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.