Vali’den ikinci havaalanı çıkışı

Vali Ahmet Kara, havaalanı konusunda istişare toplantısı düzenleme kararı aldı.

30 Nisan 2016 Cumartesi 12:29
 Vali’den ikinci havaalanı çıkışı


Vali Ahmet Kara, havaalanı konusunda istişare toplantısı düzenleme kararı aldı.

Bu çerçevede, Çorum havaalanının yeniden yatırım programına aldırılması amacıyla, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenecek toplantıda Vali Kara tarafından bilgilendirme yapılacak. Kara, toplantının katılımcılarıyla görüş alışverişinde de bulunacak.

Çorum halkının olumlu tutumu ve iş adamlarının birlik ve beraberlik içerisinde bu köklü adımda destek çağrılarının heyecan uyandırdığını belirten Vali Kara, “Hem yerli uçak yapım planlamaları ve kısa mesafeli uçuşların özendirilmesi hem de Çorum’un tarihi, kültürel ve sanayi alanındaki değerlerinin geldiği nokta dikkate alındığında stol tipi havaalanına duyulan ihtiyacın bir zaruret haline geldiği aşikârdır.” dedi.

Son Güncelleme: 30.04.2016 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165