Valilik Proje Bürosu kurdu

Çorum Valiliği'nin yeni proje bürosunda çalışmaların devam ettiği belirtildi

17 Mart 2018 Cumartesi 21:37
Valilik Proje Bürosu kurdu

Çorum Valiliği bünyesinde yeni proje bürosu kuruldu.

Vali Necmeddin Kılıç, yeni kurulan proje bürosunda görev alan ekiple birlikte “Melikgazi Özel Kent” projesi için çalışmalarına devam ettiklerini duyurdu.

Öte yandan Vali Kılıç, Valilik Makamı’nda Milletvekilleri Belediye Başkanı, İl Başkanı, Özel İdare Genel Sekreteri ve proje ekibiyle birlikte Çorum’un güncel konularını istişare ettiklerini kaydetti.

Haberle ilgili bilgiler ve görseller Çorum Valiliği twetter hesabından duyuruldu.

Son Güncelleme: 18.03.2018 00:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Konyadan 2018-03-17 21:52:42

Hayırlı olsun. Konya merkez ilçe belediyeleri Meram, Selçuklu ve Karatay belediyeleri incelenmeli. Hepsi hizmet yarışında. Toplu konut desen 25 üstü toplumunun bitti KARATAY BELEDİYESİ tarafından tamamlandı. Herkes alabiliyor hemde taksitle neden Çorum'da bu uygulama yapımı düşünülmez mi.?
Semt pazarları kapalı dışarıya dağılma yok kapılar kapandımı kimse görünmüyor.
Düzen tertip Konut projeleri site şeklinde olup temizlik bile site tarafından yapılıyor belediyede daha çalışmış gibi görünüyorlar.

banner165