‘Valilik ve belediye hizmetin lokomotifi oldu’

Son Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Sabri Başköy...

25 Eylül 2014 Perşembe 16:36
 ‘Valilik ve belediye hizmetin lokomotifi oldu’


Son Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye veda ziyaretinde bulundu.


Veda ziyaretinde konuşan Başköy, "Sayın Başkanımız ile Çorum'da 2 yıl bir ay 10 gün beraber görev yaptık. Allah sizleri muvaffak etsin. Sizlerin başarısı Çorum'un başarısıdır. Belediye ne kadar başarılı olursa vatandaşın hayat standardı da o kadar yüksek demektir. Biz de görev yaptığımız süre içerisinde Çorumlular’ın da şahitlik yaptığı üzere dolu dolu bir şekilde şehrimizin sorunlarına odaklandık." dedi.


Vali Sabri Başköy'e Çorum’a yaptığı hizmetleri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, "Devlet bir bütün. Valilik, sivil toplum kuruluşları, medya, işadamları olarak hep birlikte bu şehirdeki değişime, dönüşüme şahitlik ettik. Valilik ve belediye bu dönüşümün lokomotifi oldu. Birçok kez bu işi biz yapmazsak kim yapacak diye konuştuk. Vali Bey’in neticeye ulaşmada en kısa yolu kullanma tarzı çok iyi bir yöneticilik örneği. Başka noktalarda sizlerle inşallah yine karşılaşacağız, ülkemize güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


Başkan Külcü, Başköy’e yeni görevinde başarılar diledi.





Son Güncelleme: 25.09.2014 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.