‘Vali’nin trafik ayrıcalığı vekili bile isyan ettirdi’

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, trafik ekiplerine tepki gösterdi

18 Eylül 2017 Pazartesi 19:37
‘Vali’nin trafik ayrıcalığı vekili bile isyan ettirdi’

Çorum'da yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle İsmail Kakaç İlkokulu'nda düzenlenen törene özel aracıyla katılan AK Parti Çorum Milletvekili Tarım Komisyonu Üyesi Malatya ve Elazığ İl Koordinatörü Ahmet Sami Ceylan, kendisini durduran trafik polisiyle tartıştı.

Aynı törene katılan Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın geçişi sırasında trafik ekiplerince durdurulmasına sinirlenen Milletvekili Ceylan, aracından inerek tepki gösterdi.

Gerginlik üzerine Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Vali Necmeddin Kılıç da devreye girdi, Ancak vekilin tepkisi devam etti.

Doğan Haber Ajansı Muhabiri Yusuf Çınar imzalı haber, Hürriyet’in internet sitesinde ‘Vali’nin trafik ayrıcalığı vekili bile isyan ettirdi’  başlığında ilk sıralarda yer alırken, çok sayıda yaygın medya DHA kaynaklı haberi okurlarına duyurdu.



 

Son Güncelleme: 18.09.2017 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hukuk 2017-09-18 19:51:52

Hukukun üstünlüğü mü? Üstünlerin hukuku mu?

Avatar
Bu kaçıncı ayar 2017-09-18 20:37:19

Daha öncede milli eğitim müdürüne "ben vekilim kardeşim niye beni karşılamıyon" diye herkesin içinde azarlayan vekil değil mi ?

Avatar
Hepimiz birgün öleceğiz.allaha yönel insan 2017-09-19 00:10:08

Bütün bu olanların hepsi atılmış Sudan dünyaya gelen insanın nefsiyle arasındaki başaçıkamadığı enaniyet duygusudur,ey insan kendini bil kendini. Bulunduğun memlekette En rahat hayatı sen yaşarsın ama bir enaniyet duygusu habbeyi kubbe yapmana sebep olur.sabredemezsin Ve rezil olursun ... Allah ıslah etsin hepimizi.

Avatar
Ahmet Bölükbaş 2017-09-18 22:47:01

Valiliğe birkaç yüz metre uzaktaki kulaksız camiine makam aracı ile gelip namaz bitene kadar trafiği kapatan vali.
Avukat Teoman Şahin bey resmi ile yayınlamış idi;
Sanırım sözün bittiği yere geldik gibi,

Avatar
vatansever 2017-09-19 08:25:03

vatandaşa yapılsa kimsenin sesi çkmaz vekile denk gelince faarklı oluyor. demek ki...
trafik ekiplerimiz her gün belirli bölgelerde drift yapanları durdurmaz ama valimizin rahatsız olmasın diye tüm trafiği durdurur.

Avatar
Asilin yorumu 2017-09-19 10:32:32

Vekil asile neden kızıyor olaya sebep şahsa laf etseydin ya

Avatar
osmanlı 2017-09-19 12:09:56

vakia

Avatar
byFINDIKK 2017-09-19 12:32:58

‼️Alanda park düzenini korumakla görevli trafik polislerimizden birisi Sayın Milletvekilimizi fark edemediğinden gösterdiği saygı eksikliğinden dolayı Sayın Milletvekilimizce sitemlerde bulunulmuş olup konu bundan ibarettir‼️

Ahmet Sami Ceylan'ı Kişilik Ve Karekter Olarak Severim Uzaktan Tanıyorum Bugün Milletin Vekili Olabilir Yarın Seçilmediği Taktirde Normal Sıradan Bir Vatandaş Olarak Hayatına Devam Edecetir...
Yani Benim Söylemek İstediğim Devletin Polisini Her Zaman ki Gibi Aşşalıyacağınız Yerde Suçu Polise Atacağınız Yerde Açıklamada Bulunup Kendinizi Haklı Çıkarma Çabasına Düşeceğiniz Yerde Polisin Görevini Yapmasını Saygısızlık Olarak Göreceğiniz Yerde Önce Aynaya Bakmanızı ve Kimin Daha Saygılı Kimin Saygısını Yitirmiş Olduğuna Karar Vermenizi Temenni Ederim Valinin Görevi Siyaset Yapmak Değil Şehir İçin Yararlı Birşeyler Yapmaktır Halk Günü Toplantıların da Saygısını Yitirenler Bugün Saygıdan Bahseder Olmuşlar Şaşarım ...
Orada Polisin Yapıtığı Sizin Saygısızlık Die Tabir Ettiğiniz Devlet Görevlisinin Görevidir O zaman Buda Devlet Yetkililerinin Suçudur Polisin Değil Demekki Devletin Halka Karşı Hiç Bir Saygısı Kalmamıştır... Eğer ki Orada Sıradan Bir İnsan Olsaydı Biliyoruz ki ne Haber Olurdu Nede O Vatandaş Polise Karşı Hakkını Savuna Bilirdi Konu Millet Vekili Olunca Polis Suçlu Millet Vekili Haklı Konu Eğer Vatandaş Olsaydı Polis Görevini Yapıyor Kendini Bilmez Vatandaşın Biri Polisin Vermiş Olduğu Kurallara Uymuyor Olacaktı ki Yazık ...
Oysaki ;
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR..!!!

Sayın: Değerli POLİS ABİMİZİN ELLERİNDEN ÖPÜYOR GÖREVİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTIĞI İÇİN TEŞŞEKKÜR EDİYORUM...

Milletvekili ve Vali bey'i de Gündemi Bu şekilde Meşgul Etmeleri Yerine Milletin Hakkını Aramak İçin Gönderildikleri Meclisin Masasına Yumruğu Vurarak Çorum Ve Çorum Halkı için Yararlı Bir İş Yapmaları Çözülmeyen Havalanı Projesi Hızlı Tren Asekeri Hastane ve Acemi Birliğini Nasıl Getiririz Onun İçin Çalışmalarını Sürdürmelerini Temenni Ediyorum..!

banner165