Vatandaş bize yön veriyor

Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında yapılan halk gününde mahalle sakinlerine tek tek söz verilerek talep ve şikâyetleri dinlendi.

14 Mart 2018 Çarşamba 22:52
Vatandaş bize yön veriyor

Her hafta periyodik olarak bir mahallede düzenlenen Halkla Buluşma Huzur Toplantısı, bu hafta Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında bugün Yavruturna Mahallesi’nde gerçekleştirildi..

Eti Anadolu Lisesi’nde yapılan toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire amirleri, Yavruturna Mahallesi Muhtarı Seydi Demiray ve mahalle sakinleri katıldı.

Vali Necmeddin Kılıç, yaptığı konuşmada şöyle dedi; “Bakanlığımızın emir ve talimatları doğrultusunda yaptığımız halk günü toplantılarının bir tanesini daha birlikte ediyoruz. Bu mahallemizde bu toplantıyı ikinci kez yapıyoruz. Çok düzenli olarak yaptığımız bu toplantılarda halkımızın talepleri alınıyor. Toplum destekli polislerimiz tarafından ilgili kurumlarla yazışılıyor, takipleri yapılıyor.

Geçen sene talep edilen konularla ilgili yaptıkları çalışmalardan dolayı Belediye Başkanlığına, Emniyet Müdürlüğüne, kurum amirlerine teşekkür ediyorum. Hizmetler konusunda sizden gelen talepler bizi yönlendirmeye devam ediyor. Sizin taleplerinizi görmek bizim için proje yapmayı kolaylaştırıyor. Ne yapmamız gerektiğini bize öğretiyor. İşlerimizi yaparken sizin anlattıklarınız bizim için daha öncelikli hale geliyor. Davetimize icabet ettiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra mahalle sakinlerine tek tek söz verilerek talep ve şikâyetleri dinlendi. Çözüm konusunda ilgili daire amirlerini talimatlandırıldı.

Son Güncelleme: 14.03.2018 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.