Veda turları başladı

Görev yerleri değişen komutanlar veda ziyareti yapıyor. .

28 Temmuz 2017 Cuma 21:27
Veda turları başladı

Görev yerleri değişen komutanlar veda ziyaretlerinde bulunuyor.

Komutanlar Vali Necmeddin Kılıç ve Belediye Başkanı  Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret ettiBu arada Vali Kılıç ve il protokolü  Çorum’da görev yapmakta iken görev yerleri değişen bürokratlar için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Üzeyir Karakülah, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a veda ziyaretinde bulundu.


Alkan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Üzeyir Karakülah’ın görevde bulunduğu süreçte Çorum’a verdiği değerli katkıları ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.

Çorum’da görev yapmaktan büyük bir gurur duyduğunu belirten Cumhuriyet Başsavcı Vekili Üzeyir Karakülah da, Rektör Alkan’a Çorum ve Üüniversite adına yaptığı değerli çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Son Güncelleme: 31.07.2018 00:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.