Veli Çayırına düzenleme yapılıyor

Alaca’nın mesire alanlarından birisi olan Alaca Belediyesi Veli Çayırı ve Mesire alanında aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılacak.

27 Eylül 2016 Salı 12:27
 Veli Çayırına düzenleme yapılıyor


Alaca’nın mesire alanlarından birisi olan Alaca Belediyesi Veli Çayırı ve Mesire alanında aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılacak.


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Çelik ve komisyon üyeleri, Alaca’ya gelerek Veli Çayırı’na yapılacak olan aydınlatma ve çevre düzenlemesiyle ilgili incelemelerde bulundu.


İl genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Çelik, Osmancık İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Şener, Alaca Meclis üyeleri Av. Sami Odabaş, Ekrem Şahin ilk olarak Alaca Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ile görüştü.


Ziyaret sırasında konuşan Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, meclis olarak Veli Çayırı ve hayvanat bahçesinde çevre düzenlemesi yapacaklarını belirterek, Alaca Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüteceklerini ifade etti. Alaca Belediyesi’nin ilçede güzel çalışmalar yürüttüğünü hatırlatan Kaya, “Belediye çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Belediye Başkanımıza bu çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.


Alaca ilçesinde büyük sorunlarının kalmadığını vurgulayan Halil İbrahim Kaya, sorunların çözümünü uyumlu çalışmaya borçlu olduklarını aktardı. Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve meclis üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Kaya, daha sonra Veli çayırına geçerek aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılacak yerlerde inceleme yaptı.


Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, desteklerinden dolayı Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Meclis üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve emeği geçenlere teşekkür etti. İl Genel Meclisi’nin başarılı çalışmalara imza atarak köylerdeki problemleri çözdüğüne dikkat çeken Başkan Eyvaz, Başkan Kaya’ya ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.


AYDINLATMA VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ


Heyet ziyaretin ardından Veli Çayırı’na geçerek aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu. Burada heyete Kaymakam Ramazan Kurtyemez ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan’da katıldı. İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Çelik ve komisyon üyeleri Veli Çayırı’nı gezerek projenin uygulanacağı alanları inceledi. 

Son Güncelleme: 27.09.2016 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.