Veteriner hekimden miniklere sürpriz

Çorum’un Osmancık İlçesi Akşemseddin İlkokulunun anasınıfını ziyaret eden veteriner hekim Özkan Uysaler miniklere kuzu sürprizi yaptı.

21 Şubat 2016 Pazar 16:43
Veteriner hekimden miniklere sürpriz


Çorum’un Osmancık İlçesi Akşemseddin İlkokulunun anasınıfını ziyaret eden veteriner hekim Özkan Uysaler miniklere kuzu sürprizi yaptı. 

Aynı zamanda anasınıfı öğrencilerinden Defne Uysaler’in velisi olan Özkan Uysaler aile katılımı etkinlikleri kapsamında mesleğini tanıtırken miniklerin heyecanlı bekleyişleri sırasında özel kutusunda getirmiş olduğu bir haftalık kuzuyu çıkararak miniklere kuzunun doğumunu ve önemini anlattı.  Veteriner hekim Özkan amcanın bu jesti karşısında oldukça heyecanlanan minikler kuzuya sevgi gösterisinde bulundular.

Anasınıfı öğretmeni Selma Karakaş ise miniklere eşlik ederek aile katılımı programlarının önemine değindi. Karakaş okulöncesi eğitiminde gerek aile ve gerekse öğrenci kendisini doğal olarak eğitimin içerisinde görmek ister.  Okulöncesi müfredatı gereği de anasınıfımızda  “Aile katılımlarını programlıyoruz. Aile katılımlarında da sıradanlıktan uzak miniklerin daha dikkatini çekecek ve eğitimde farkındalık oluşturacak etkinlikleri önceden velilerimizle görüşme yaparak kararlaştırıyoruz.  Böylece verdiğimiz eğitimle miniklerin sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerinde kalıcı ve önem arz eden kazanımlar elde ediyoruz. Özkan beye miniklerin eğitimine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.




 

 

Son Güncelleme: 21.02.2016 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.