Votorantim Çimento iftar verdi

Brezilyalı dünya çimento devi Votorantim Çimento Çorum Fabrikası, Karadeniz Bölgesi'nde...

25 Haziran 2015 Perşembe 11:09
 Votorantim Çimento iftar verdi


Brezilyalı dünya çimento devi Votorantim Çimento Çorum Fabrikası, Karadeniz Bölgesi'nde faaliyet gösteren iş ortakları ve çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.


Anitta Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Votorantim Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Ticaret Direktörü Çağan Alpas, Karadeniz Bölge Satış Müdürü Naci Şengül, Çorum Çimento Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan ve fabrikanın müşterileri katıldı.


Votorantim Çimento Çorum Fabrikası müşterileri, fabrikanın ürün ve hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile ggetirerek, pazar beklentileri ve şartları hakkında sohbet etme imkânı buldular.




Son Güncelleme: 25.06.2015 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tavukluk 2015-06-25 12:18:31

bu sabah yine bir ağır çimento kokusuyla uyandı tavukluk sakinleri. iftara giderken heralde filtreyi kapatmayı unutmuşlar. elbet size de bir dur diyecek köroğlu çıkacaktır.yoksa mevcut siyasilerin ve bürokrotların size bi rşey diyeceği yok.vay neymiş ölçüm yapılıyormuş bir sorun yokmuş makineye mi inanıyorsunuz bizlerin gözlerine mi kardeşim.gerçi gözü görmeyen biri bile o havadaki ağır kokunun çimento kokusu olduğunu anlar ama bir siz anlayamıyorsunuz