Yaban domuzu sürek avı düzenlendi

Merkez Kınıkdeliler Köyünde, Yaban Domuzu Sürek Avı düzenlendi.

24 Ocak 2017 Salı 12:02
 Yaban domuzu sürek avı düzenlendi


Merkez Kınıkdeliler Köyünde, Yaban Domuzu Sürek Avı düzenlendi.


Çorum’da tarım alanlarında, önemli derecede zirai üretime zarar verdiği tespit edilen yaban domuzlarına karşı Merkez Kınıkdeliler Köyünde, Merkez Av Komisyonu kararları doğrultusunda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı XI. Bölge Müdürlüğü Çorum Şube Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerekli emniyet ve sağlık tedbirleri alınarak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün organizasyonu, Çorum Avcılar ve Atıcılar Kulüp Başkanlığının katılımı ile Yaban Domuzu Sürek Avı düzenlendi.



Sürek avı “Bitki Sağlığı Uygulama Programı” doğrultusunda Kınık, Kınıkdeliler, Mecidiyekavak bölgesinde 22 Ocak 2017 tarihinde yapıldı.


28 Ocak Cumartesi günü Alaca İlçesinde sürek avı yapılacak. Ayrıca ekonomik zarar eşiğinin üzerinde zarar gören köylerde ve ilçelerde sürek avı çalışmaları devam edecek.  



Son Güncelleme: 24.01.2017 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.