Yağıştan renkli kareler

Çorum’da etkili olan şiddetli yağış sonucu çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı.

16 Eylül 2014 Salı 18:40
 Yağıştan renkli kareler


Çorum’da etkili olan şiddetli yağış sonucu şehir merkezinin farklı noktalarında renkli kareler oluştu. 

Kentte bugün öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağmur hayatı felç etti. Şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Yağış nedeniyle araçlar yolda ilerlemekte zorlanırken, selin yoğun olduğu bölgelerde zaman zaman trafik durdu. Bazı araçlar yolda kalırken, birçok sürücü de selden etkilenmemek için araçlarını akaryakıt istasyonlarına park etti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara sığındı.

Yağmurun ardından Çorum Belediyesi’ne çok sayıda su baskını ihbarı yapıldı. Sokaklar ve caddelerden akan suların özellikle bodrum ve birinci katlardaki evlere dolması nedeniyle birçok vatandaş mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri su tahliyesi ve kurtarma çalışmalarına yetişmekte zorlanırken, ekiplere polisler de destek verdi. İtfaiye ekiplerinin su basan evlerde tahliye çalışmaları devam ediyor.




İHA

Son Güncelleme: 16.09.2014 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
renkli rüyalar 2014-09-17 08:25:06

caddeyi sel götürdü.yeni yapılan yağmur suyu kanalı alarm verdi ama başlık renkli kareler :) çile dolu kareler olabilirdi..sanki taraf var gibi biraz..