Yağlı, Basın Bayramı’nı kutladı

Organize Sanayi Bölgeleri Üstkurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yağlı, basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladığını söyledi.

22 Temmuz 2017 Cumartesi 17:21
Yağlı, Basın Bayramı’nı kutladı

Organize Sanayi Bölgeleri
Üstkurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yağlı, basın camiasının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutladığını söyledi.


Tüm Basın Mensuplarına sağlık, sıhhat ve mutluluklar içinde başarılarının devamını dileyen Yağlı, “Demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olan Basın Yayın Organı, genelde ve  yerelde kamuoyunu bilgilendiren bir iletişim aracıdır” dedi.

Organize Sanayi Bölgeleri
Üstkurulu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yağlı, konuya ilişkin, “Önemli olan doğru kaynak, doğru haber yayınlayabilmek için gayret gösteren ve bu uğurda gece gündüz demeden İlimize ve Ülkemizin büyüyüp gelişmesi, kalkınmasına, kalemleri ile olumlu katkı sağlamak için efor sarfeden tüm basın camiamızdaki basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

Son Güncelleme: 22.07.2017 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.