Yağmur damlası derneği mevlid okuttu

Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği Çorum Şubesi tarafından, Bayırbucak ve tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutuldu.

09 Şubat 2016 Salı 15:45
Yağmur damlası derneği mevlid okuttu

Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği Çorum Şubesi tarafından, Bayırbucak ve tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutuldu.

İkindi namazında Velipaşa Cami’de düzenlenen programa, Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Ahmet Sözüdoğru, Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül ve vatandaşlar katıldı.

Programda şehitlerimiz için toplanan hatmin duası yapıldı. 

Program öncesi açıklamalarda bulunan Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Ahmet Sözüdoğru, şehit haberlerinin son bulması dileklerini ileterek, ”Suriye’de Bayırbucak bölgesinde şehit olan kardeşlerimiz başta olmak üzere, ülkemizde de son zamanlar da şehitler veriyoruz. Onların ruhuna hediye etmek amacıyla sosyal medyada yaptığımız paylaşımlar neticesinde hatimler okundu. Bugünde duasını yapacağız inşallah. Allah etkinliğimize katılan kardeşlerimizden razı olsun.” dedi.

Namaz sonrası ise Yağmur Damlası Derneği gönüllüleri tarafından cami cemaatine çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Son Güncelleme: 09.02.2016 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.