Yağmur Damlası’ndan şölen

Yağmur Damlası Derneği'nin bu yıl ikincisi düzenlenen...

31 Ağustos 2015 Pazartesi 16:11
 Yağmur Damlası’ndan şölen


Yağmur Damlası Derneği'nin bu yıl ikincisi düzenlenen sünnet şöleninde dokuz çocuk daha erkekliğe ilk adımını attı.


Derneğin Hayır çarşısından başlayan çocuk gezdirme töreni  ve Mimar Sinan Mahallesi Osmanlı Çay Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinlikler  sünnet olan çocukların aileleri, yakınları ve çevre halkın yoğun ilgisiye izlendi.


MHP Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek, MHP yöneticileri ve Türkiye Kamu-Sen e bağlı sendikaların başkan ve temsilcilerinin iştirak ettiği sünnet şölen, İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru'nun konuşmaları ile başladı. Dernek Temsilcisi Ahmet  Sözüdoğru,  "şölende sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini kutluyor. İleriki hayatlarında sağlık ve mutluluk içerisinde huzurlu bir yaşam diliyorum." Dedi.

Şölende MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve Çorum eski Milletvekili Muharrem Şemsek bir selamlama konuşması yaptılar.

Sema gösterisi ve duaların ardından dernek tarafından sunulan ikramlar ve sünnet olan çocuklara misafirler tarafından hediyeleri takıldı.


Son Güncelleme: 31.08.2015 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165