Yağmur Damlası’ndan sünnet şöleni

Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği Çorum temsilciliği tarafından, dernek hayır çarşısından...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 18:41
 Yağmur Damlası’ndan sünnet şöleni


Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği Çorum temsilciliği tarafından, dernek hayır çarşısından destek alan ailelerin çocuklarına yönelik sünnet şöleni düzenlenecek.


Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru’nun verdiği bilgiye göre, 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 18.30’dadüzenlenecek çocuk gezdirme ve kına programının ardından çocuklar erkekliğe adım atacaklar. Sünnet kıyafetleri  ve ikramlar dernek gönüllüleri tarafından karşılanacak. Şölende  sünnet işlemi Türk Sağlık-Sen Çorum Şubesi’nin katkılarıyla uzman ekipler tarafından yaptırıacak.


Program Çöplü Mahallesi 2.Çöplü Sokak’ta bulunan dernek hayır çarşısında ailelerin ve çevre halkının katılımı ile yapılacak kına gecesi, çeşitli ikramlar  ile müzik ve animasyonlardan oluşan programla devam edecek.


Yağmur Damlası Yardımlaşma Derneği’ne gönül ve destek veren Çorumlular programa davet edildi.

 




Son Güncelleme: 25.08.2014 18:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-08-26 08:27:01

1.si yapılacak sünnet şöleni, ama geleneksel?!?!?!