Yahudilerin huç kusuru yok mu?

Hayrettin Karaman, Filistin konusunda Avrupa'nın tutumunu eleştirdi...

29 Ocak 2015 Perşembe 20:37
 Yahudilerin huç kusuru yok mu?


Hayrettin Karaman, Filistin konusunda Avrupa'nın tutumunu eleştirdi...

Yenişafak Gazetesi yazarı Hayrettin Karaman, bugünkü "Filistin ve benzerleri niçin unutuluyor?" başlıklı yazısında Avrupa'da Filistin'e ve Müslümanlara karşı geliştirilmiş olan düşünceyi eleştirdi. Karaman, Yahudiler uluslararası güçlerin gölgesiyle yalnız bırakılmazken zulüm altındaki Filistin'in her daim suçlu görüldüğünü kimsenin elini uzatmadığını, İsrail'i iyi gösteren bir imaja büründüklerini belirtti.

İşte Hayrettin Karaman'ın yazısından bir bölüm:

Bu kişi ve benzerleri herkesi kör, sağır ve alemi sersem mi sanıyorlar? Yahudiler Filistin topraklarına yerleştirildiklerinde onların ne kadar toprakları vardı, şimdi ne kadar var? Peki bu toprakları onlara kim (hangi hukuk ve uluslar arası meşru karar) verdi. Defalarca işgal ettikleri topraklardan çekilmeleri için BM. Karar aldı, çekildiler mi? Defalarca yalnız ve zayıf Filistin halkına saldırdılar, sayısız masumu, çoluk, çocuk, yaşlı insanı öldürdüler, taş üstünde taş bırakmadılar, bütün bunlara rağmen hala siyonist “İsrail’in kötü olduğu yalandır” sözünü söyleyen insanlara ne demeli!




Son Güncelleme: 29.01.2015 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165